domingo, 13 de febrero de 2011

Berga Sector casanova

Dissabte vem anar amb el cesar i el dani al sector casanova, aixi coneixem nous sectors i variar d'escola. Pel cami vem flipar una miqueta, si ho se pillo la taula de snow! on no tocava el sol estava tot el cami nevat i glaçat, per sort el conductor es camioner i esta preparat per aquestes petites sorpreses que et donen els camins. Aparquem al primer parking de la zona perque arribar al refugi seria massa arriscat, nem caminant fins al refu amb "culetazo" personal incluit! Total segons les indicacions anar pels prats de sota el refu..... 5 min d'aprox........ 1 hora fent de "el ultimo superviviente" per arribar finalment......... AL COTXE!!!!!

Be, el dani avui volia caminar perque te una petita lesió en un dit, doncs au! caminata bona! jajajaja, després probem amb la segona aproximació que surt en la guia.... perfecte en 10 min ja estem a peu de via.

CASANOVA (2)

Nº30 ? V+ 8mts :
Via guapa, i que t'escalfa de valent!

Nº28 ? V+ 17mts - 5mts:
Via més tranquileta que la d'abans, tot i que ens equivoquem de R i fem la de la via de la dreta

Nº26 Naranja Laranja 6b+ 10mts:
Es fan be les 2 o 3 primeres xapes però després es torna massa fineta per nosaltres, no l'acabem de montar.

Nº20 Ull de poll 6b 25mts:
Només diré que només per aquesta via tornaré aquest sector, via que va de costat, pasant per xorreres, regletes, forats.... Molt wapa! llàstima que tenim la moral baixa i s'ens comença a fer tard i la deixem a mitjes.

CASANOVA (1)

Nº10 Molta canya 6a+ 12mts:
Tant aquesta via com les dues de l'esquerra, si caus anant a buscar la tercera xapa toques terra, voliem acabar el dia fent alguna via en condicions i he sortit fent la via posant un camalot del 1 i el alien vermell.

Dia dolent d'encadene, pero amb molts riures, que el cesar i el dani estan com una regadera, aixó si el próxim hivern tornare per fer la ull de poll. PROJECT!!!!

No hay comentarios: