lunes, 7 de febrero de 2011

Son de llarga

Ressenya del magnific bloc dels escalatroncs

Diumenge vem nar amb el lluis a fer aquesta via.

1er Llarg: Llarg de tràmit sense res a destacar. Si comptem l'aproximació podriem dir que aquest ja era el segon llarg! jajaja

2on Llarg: Comencem amb uns pasets de Ae i després ja sortim en lliure, la veritat es que alguns pasos van sortir prou be, però no vaig poder evitar de fer algun que altre A0 també molt maco XD, a partir de un clau que te un cordino, la cosa es posa dreta i ti has de posar de valent, per sort el llarg molt asegurat on tens que escalar una miqueta entre assegurances. tot s'ha de dir que de segon tot es mes maco! XD

3er Llarg:  Decideixo de ferlo i aixi fem dos llargs cadascú, encara que se que hem pot costar una mica després del que hem va pasar a la picnic, però hem de posar-nos les piles i nar treient les pors. arribo fins el primer spit, una mica rovellat i aqui allunya una miqueta el següent clau, no es veu complicat, només te que ser posar-se be, ho probo per tots els llocs possibles, pero el cap hem falla, amb un camalot dels grans suposo que hagués pogunt continuar, pero al no tindre'l i no estar convençut de si hem quedare be o no després de pasar per sobre l'espit, decideixo abandonar, ja portava molta estona que si amunt i avall. Després agafa el lluis la punta de la corda que no deixara fins dalt, es un crack, escala amb ritme tranquil i constant i solventa el llarg sense complicacions. Aqui veig que tinc que posarme a punt el xip de via llarga.

4art Llarg:  Aqui el lluis escala com si anés caminat per se casa, fent empotraments de mans, i sobretot posant el cos molt be per aprofitar aquesta fisura ample, la veritat es que se veient-lo veig que s'apiguer-se posar be el cos mentres escales es molt important. Amb la tranquilitat d'anar de segon, pujo poc a poc i mirant de posar be les potes, la pota dreta la veritat es que no sabia com posarla, pero poc a poc vaig pujant, amb alguns pasos que semblava que estigues amb una xemeneia.

Via per mi exigent si es vol fer el segon llarg sense fer cap A0, i necessitat d'anar be amb el tema de fissures amples.

No hay comentarios: