lunes, 14 de febrero de 2011

Moia Revolt de l'aliga

Diumenge en principi tocava nar de relax perque el dissabte tocava tibar de valent, però veient com va anar el dissabte avui tocava encadenar Laia 6b una via que l'ultima vegada la vaig deixar a punt de caramel.
Ens vem ajuntar els amics de tota la vida que vem començar a escalar junts assegurant-nos amb el vuit! Isac Jose i el seu germa, també es va apuntar el cesar que volia veure un altre sector nou per ell.
Aqui podreu veure les ressenyes

Portet man V+: 
comencem a escalfar

Chimi Churri 6a:
Rescalfem! Veiem amb el cesar aquesta via que cau pel costat i te una linea molt maca, ens hi posem i feta, via maca. Igual que moltes de per aqui al principi fisic i després es anar posante be, si vas aprofintat el diedre al final arribes a un sostret que potser que costi surtir, pero hi ha bon canto si el saps buscar.

New man 6a: 
Hem lio al principi i vaig per on no toca, complicantme la vida pero com ja la tenia feta acabo de tirar cap amunt, al principi una mica fisic i al arribar a la R un paset extrany per esquivar un sostret et fa posar el cap on toca.

Laia 6b:
Es hora de fer la feina pendent!! Primer pegue la monto i miro els pasos per que no m'enrecordo vem be com anava, el cesar hi va radera pero no li acaba d'agradar la roca, després de uns cuants pegues dels dos descansem una mica per acabar de fer la feina d'una vegada, el cesar li fa el pegue i la lluita fantàsticament aconseguint encadenarla!! perfecte el cesar s'ha tret una mica la mania dels tipus de roca i el coco li rutlla perfecte, s'olora motivació en l'ambient!! Ara hem toca a mi, el cesar l'ha fet i jo ja no puc estar fent mes pegues aquest seria l'ultim tan si surt com si no, encara que hagués dit que no surtiria de alla sense ferla. Doncs dit i fet, últim pegue i surt!! 
La via es com les altres, al principi fisica i després es deixa fer, haviam si pillo força als braços!

Falcó V+? 6a+/b??:
Després de parlar una bona estona amb un parell d'escaladors sent una de les conversacions aquesta via curiosa amb la seva graduació, antic V+ que al peu de via li posen 6a i algú va acabar d'escriure +/b....
La fem per acabar el dia, no l'encadenem pero li treiem tots els pasos, la veritat és que considero que és un 6a+ l'unic que a vista et pots complicar bastant la vida..

Bona companyia, molts riures i la feina feta! no es pot demanar rés mes, només que es repeteixin dies com aquests!!














No hay comentarios: