lunes, 17 de enero de 2011

Combinació Stoc de Coc sortint per Monges Mascles a la Paret del Devessó

Dissabte vem nar dues cordades aquesta via ressenyada pels escalatroncs un magnífic blog per la gent que li agrada la escalada classica.

En la meva cordada anavem el jordi virosta i un servidor, on el company es faria el primer i el tercer llarg deixant-me a mi la que es veia la tirada mes maca.



En el 1er llarg, la via ens diu per on aniran els trets, molts foradets a escollir per les mans i pels peus nar vigilant a on els poses. El segon llarg que anava amb la motivació de ferlo sense parar, cuan hem faltaven 4 xapes els braços hem van dir prou, quina llàstima ja que el llarg es molt maco i mantingut, una de les coses que vaig fer malament es pasar la corda per les cintes desde sota les assegurances, ja que si l'hagués pasat per sobre m'hauria estalviat molta força i aixi poder encadenar el llarg, aquesta estrategia la va portar a terme el company de l'altre cordada en cesar i va poder fer tot el llarg sense aturar-se. El 3er llarg és com el segon pero amb millors peus i al tindre menys metres es pot fer mes traquilament.

La via esta equipada estil esportiu, cosa que et permet nar molt tranquil durant tota la via.

1 comentario:

Jordi dijo...

Tu a veure si em passes les fotos!!!!!