sábado, 22 de enero de 2011

Segon pis esquerra

Ressenya de la web de referencia de montserrat KPUJO


Avui hem nat cesar, ruben, monica i isra a veure aquest sector per nosaltres desconegut, 30 min d'aprox i l'acces final una mica delicat, no gaire pero una miqueta si.

Addicció vertical (V): 
 via molt maca, estil diedre de anar buscant les preses de peus i de mans per les dues parets.

Cor de tro (V+):
Via que sembla que tinguis que escalar tota l'estona per la fisura, pero no XD algún pas raro he fet per alla al mig.

Rollo mediaval (6a):
Hem intentat pujar per la linea mes recte possible a les assegurances, però d'aquesta manera crec que deu ser mes dura, suposo que es va desde la via de l'esquerra. El pas esta en arribar aconseguir un forat molt maco que es veu a deu km. Després tenim un paset finet més a dalt i llestos. (no l'hem encadenat)

Tris tras (6b):
El principi la roca no es molt bona pero a mida que pujes millora bastant, cuant ja habia pasat la part dificil no he pogut pasar la corda per una cinta amb proute confianza, llàstima perque hagues sortit a vista.

Agarra aire (6c):
El principi pujem per una "placa" de la dreta de la via perque no veiem per on puja, després ens pasem ja de ple a la via, via molt maca. Lo bo es que li veig color per algun dia poderla fer com deu mana.

Aguila sagrada (6b+):
Una altre via que hem queda a la llista de coses per fer.. al principi molt fineta.

I això es tot per avui! nomes encadenats els V pero amb bon regust de les altres vies per la bona roca i pel color que les veig!!!


No hay comentarios: