lunes, 20 de octubre de 2008

Caiguda lliure

Ahir el Xavier i jo ens vem llevar d'hora, ja que teniem que anar a empuria brava a saltar en tandem i l'intencio era anar amb moto fent rutilla, pero el home del temps ens ho pintava xungo, per lo tant vem anar a fer una volteta d'un parell d'hores per aqui, va estar xulo ja que vem pasar per les vilaredes, que es on d'aqui poc fan el rally 2000 viratges i estaven els cotxes fent el reconeixament del tram, molt maco el tram si senyor!

Despres agafem el cotxe i cap a munt, ens parem a girona a dinar i cap a empuria brava, alla ens trobem amb la mireia i despres comencen arribar els altres, la Trona el Miquel i una parella que no m'en recordo el nom, sorry

Despres dels tramits i les explicacions toca l'hora de la veritat, aqui o podeu veure tot.

La pujada d'adrenalina mes forta que he tingut mai!, el mes espectacular es el primer segon cuant surts de l'avioneta i notes tota l'accerelacio de cop, increible! despres cuant l'instructor (el meu era el Franky) obre el petit paracaigudes que serveix per estabilitzar i per que surti be el paracaigudes gran, ja es un disfrutar del moment, ja que el teu cos ja s'ha acostumat a l'acceleracio i pots gaudir tranquilament del paisatge, despres dels 50 segons de caiguda lliure obre el paracaigudes i na baixant na fent fins arribar el terra. La sensacio al estar al terra es de desfugat total, estas tranquil i molt relaxat, es el baixon de l'adrenalina jajajaja! vendita droga!!

Tot plegat es una sensacio que crec que tothom hauria de sentir, per que la vida son sensacions!

Despres de el peazo de dia que he tingut toca anar a currar, es lo que hay, sort que aquesta setmana es la de festa!!

No hay comentarios: