jueves, 2 de octubre de 2008

Manresa Rocodrom

Avui hem nat amb el gaspar a fer una mica de roco, anirem de tranquis ja que el gaspar fa molt de temps que no escala i jo dema anire a tibar una mica fort amb el litus, aviam si recupero forma!

El rocodrom es podem millorar unes cuantes coses, primer les preses que es mouen, despres tenim que en la zona xula que es la desplomada que es la majoria del roco, les vies son xunguisimes menys una que estaba molt be pero ara per la part de adalt li falten preses i per ultim que de vies facils ni han poques, pero bueno per nar de tant en cuant ja esta be, aixo si la proxima vegada que hi vagi nire amb la clau allen a collar les preses.


Aqui tenim el V fins el sostre, si el pasem per la dreta sortira 6a i recte ni idea ja que es veu xunguisim!! Apart d'aquesta via nem fet dues mes un IV i un V+ al meu parer, com que no hi han ressenyes en lloc les graduo mes o menys aixi. Hem aprofitat la tarda i espero que hem serveixi per anar pillant resistencia ja que hem canso molt rapid en vies una mica dificiletes.

Avui ha tocat un post petit, pero vale mas esto que naa!! jajaja

PD el dia que no escali nire recordant els llocs i les vies que he nat escalant, tambe nire posant les vies llargues que de moment nomes poso que esportiva.

No hay comentarios: