jueves, 23 de octubre de 2008

Pic de Noufonts (2861mts)

Avui dos companys de feina i un mateix hem sortit a les 6:30 de Manresa direcció la vall de nuria, la veritat es que es una bona hora, ja que els pirellistes ens llevem a les 4 del mati per nar a currar! A Manresa plovia, pero hem decidit nar a veure quin temps feia per alla dalt, tot el viatge plovent arribem a l'estació del cremallera, com que ens donava temps fem un cafeto abans de agafar el cremallera.

Arribem a la vall de nuria i sembla que la pluja ha parat, decidim començar l'excursió i si hi ha algun cambi de temps ja farem marxa enrera. La nostre sorpresa ha estat que estava nevat i jo portava les bambes salomon que transpiren un cullo! jajaja hay que curtirse en esta vida! la ruta es desde el santuari (1960mts) anant a buscar el coll de noufonts, fer el cim i baixar pel coll d'Eina, erem els primers que feiem aquesta ruta desde que estava nevat, ja que no es veia cap petjada davant nostre, la veritat es que el temps era per tirarse enrera, nevat, vent, fred, boira... pero aixi era mes aventurilla!



Lo mes gracios de tot es que a la baixada (que es fa eterna) tota la neu es va fondre! i a mes cuant vem agafar el cotxe es va tornar a posar a ploure.

No hay comentarios: