sábado, 11 de octubre de 2008

La Fuixarda



Heu vist quin sofa mes gran a trobat la trona avui? jejeje
Avui tenia pensat nar a fer una mica de boulder a la zona d'escalada que hi ha al poligon dels dolors a Manresa i intentar trobar un posible sector que estara pel costat. Pero ahir hem va trucar la Trona, per veure si anava a escalar que tenia ganes de tornar a tibar, avui i dema curro de tarda, per lo tant no hi habia temps per fer gaire cosa i abans que vingues ella amb el tren aqui a manresa i nomes poguesis fer una via, doncs que carai he anat jo a la Capital.
Hem fet la via de iniciacio que el abuelete va ajudar a montar, despres a la roca hem fet un parell de V, bueno V a la part de roca, adalt que te ciment no se si pujara una mica el grau ja que ho veia una mica mes dificilet, despres hem nat a fer un altre V a la entrada del tunel i cuant ja tenia que marxar he decidit probar un 6a del tunel d'aquelles que van fins a la meitat del sostre que hem sonaba haber fet fa temps, doncs me equivocat de via i he tingut que fer algun "remendo" per poder acabarla i treure les cintes, la veritat que si hagues baixat i l'hagues pujat un altre cop de segon hagues anat mes rapid! Cuant estaba abaix me adonat que la via que vaig fer estava al costat i estaba desequipada, que hi farem!
Com sempre un dia molt maco i molt ben acompanyat per la Trona, que sempre ens fem un fart de riure i aixo es una de les coses mes importants de la vida RIURE i pasarsho be!! jejejeje
PD: De moment vaig complint lo de escalar dos dies a la setmana, habiam si dura!

No hay comentarios: